Kundeservice      help 72 42 26 26
  help kundeservice@joyrun.dk

joyrun.dk - din løbepartner på nettet

Joyrun.dk - Din løbepartner

 

Joyrun er din sikkerhed for kvalitet, passion og god service. Vi er en specialforretning indenfor løb og det skal du kunne fornemme i det sekund du vælger at handle hos os!

At løbe er blevet en folkesport i Danmark, men de gode oplevelser med løb starter med at du vælger de rigtige sko og den rigtige beklædning. Det skal ikke nødvendigvis være dyrt eller et specielt mærke - det skal blot passe til dig, din krop og dit ambitionsniveau.

Vi er her for at hjælpe dig, så om du handler hos os via vores netshop eller besøger os i vores butik på Frederiksborggade 22 ved Nørreport Station, så er vi altid klar med gode råd og kyndig vejledning.

 

Om Joyrun

 

Vores netshop og butik på Frederiksborggade åbnede officielt d. 1. maj 2010. Alle de produkter du kan finde her på nettet har vi ligedes i butikken.

Vores mål er at vi vil være din foretrukne løbebutik. Dette vil vi opfylde ved at vi til hver en tid vil tilbyde dig vores produkter til nogle af markedets bedste priser samt give dig en professionel og kyndig vejledning. Samtidig vil vi også tilbyde dig den bedste service man kan finde. Vi lever af vores kunder og derfor vil du som kunde altid komme i forreste række.

Når du køber et produkt på nettet, så har du som forbruger altid 14 dages fuld returret. Denne har vi udvidet, så du i yderligere 14 dage kan returnere dit produkt og få det ombyttet til noget andet.

I butikken på Frederiksborggade har vi åbent mandag til fredag fra 10-18 og om lørdagen fra 10-15 og du kan træffe os på 72 30 44 30. På nettet har vi dog altid åbent 24 timer i døgnet hele året rundt og hvis du måtte have brug for hjælp her, så kan du ringe på 72 42 26 26 eller skrive til os på kundeservice@joyrun.dk

Butikken på Frederiksborggade