Kundeservice      help 72 42 26 26
  help kundeservice@joyrun.dk

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser for JOYRUN.dk
For at foretage et køb på JOYRUN.dk skal du igennem 5 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
Du skal være fyldt 18 år for at handle på JOYRUN.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.
Når du handler på JOYRUN.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@joyrun.dk
Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK), hvor intet andet er nævnt. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller prisstigning.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og tastefejl.
Generelle oplysninger
Firma: OBI Sport A/S
CVR-nr.: 26273943
Adresse: Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ
E-mail: kundeservice@joyrun.dk
Telefonnummer: 72 42 26 26
Etableringsår: 2001
Betaling
På JOYRUN.dk kan der betales med Dankort, Visa og MasterCard. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Ved køb reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet hæves først, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
Post Danmark med omdeling - Pris kr. 45
Post Danmark uden omdeling - Fri fragt
GLS Pakkeshop - Fri fragt
GLS Erhvervslevering - Fri fragt
Forventet leveringstid er 1-5 hverdage. Ved længere leveringstid vil du blive kontaktet herom. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.
JOYRUN.dk leverer kun i Danmark. Oplysninger om pakkeforsendelser leveres og understøttes af Post Danmark og GLS.
Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på JOYRUN.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
Har modtaget din vare
Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os via e-mail: kundeservice@joyrun.dk eller tlf.: 72 42 26 26.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Varer undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på
Levering af varer, der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering
Leverede varer som er specielt bestilt hjem
Gavekort
Du mister din fortrydelsesret, hvis:
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til varen er modtaget af JOYRUN.dk. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.
JOYRUN.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.
Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det ved varekøbets anvendte betalingskort.
Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:
JOYRUN.dk
Frederiksborggade 22
1360 København K
Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtagelse.
Varens stand, når du returnerer den:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af JOYRUN.dk.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
JOYRUN.dk
Frederiksborggade 22
1360 København K
Hvad skal medsendes i returpakken?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på JOYRUN.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Læs mere om reklamationsret her
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:
JOYRUN.dk
Frederiksborggade 22
1360 København K
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bytteservice
Varen sendes til:
JOYRUN.dk
Frederiksborggade 22
1360 København K
Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til JOYRUN.dk.
Bytteservice gælder ikke gavekort.
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos OBI Sport A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og personalet hos INTERSPORT.dk (OBI Sport A/S) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på INTERSPORT.dk er OBI Sport A/S, Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ.
Oplysninger afgivet til JOYRUN.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos OBI Sport A/S, Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@joyrun.dk
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 72 42 26 26 eller kundeservice@joyrun.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Læs mere her
Forbehold og ansvarsfraskrivelse:
JOYRUN.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
Standardfortrydelsesformular ved fortrydelse/returnering
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Til:
JOYRUN.dk
Frederiksborggade 22
1360 København K
kundeservice@JOYRUN.dk
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato
(*) Det ikke relevante udstreges
Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme salgsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende modifikationer.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode
JOYRUN.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt
Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen
Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned

Handelsbetingelser for JOYRUN.dk

 

For at foretage et køb på JOYRUN.dk skal du igennem 5 trin.

 

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på JOYRUN.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Når du handler på JOYRUN.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@joyrun.dk

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK), hvor intet andet er nævnt. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller prisstigning.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og tastefejl.

 

Generelle oplysninger

 

Firma: OBI Sport A/S

CVR-nr.: 26273943

Adresse: Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ

E-mail: kundeservice@joyrun.dk

Telefonnummer: 72 42 26 26

Etableringsår: 2001

 

Betaling

 

På JOYRUN.dk kan der betales med Dankort, Visa og MasterCard. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Ved køb reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet hæves først, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Levering

 

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 

Post Danmark med omdeling - Pris kr. 45

 

Forventet leveringstid er 1-5 hverdage. Ved længere leveringstid vil du blive kontaktet herom. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

JOYRUN.dk leverer kun i Danmark. Oplysninger om pakkeforsendelser leveres og understøttes af Post Danmark.

 

Fortrydelsesret

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på JOYRUN.dk.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os via e-mail: kundeservice@joyrun.dk eller tlf.: 72 42 26 26.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
 • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på
 • Levering af varer, der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering
 • Leverede varer som er specielt bestilt hjem
 • Gavekort

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
 • Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til varen er modtaget af JOYRUN.dk. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

JOYRUN.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.

Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det ved varekøbets anvendte betalingskort.

Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:

 

JOYRUN.dk

Frederiksborggade 22

1360 København K

 

Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtagelse.

Varens stand, når du returnerer den:

 • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 • Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af JOYRUN.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

JOYRUN.dk

Frederiksborggade 22

1360 København K

 

Hvad skal medsendes i returpakken?

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på JOYRUN.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Læs mere om reklamationsret her

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

JOYRUN.dk

Frederiksborggade 22

1360 København K

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Bytteservice

 

Varen sendes til:

JOYRUN.dk

Frederiksborggade 22

1360 København K

 

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til JOYRUN.dk.

Bytteservice gælder ikke gavekort.

 

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos OBI Sport A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet hos INTERSPORT.dk (OBI Sport A/S) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på INTERSPORT.dk er OBI Sport A/S, Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ.

Oplysninger afgivet til JOYRUN.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos OBI Sport A/S, Hvilehøjvej 20, 5220 Odense SØ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@joyrun.dk

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 72 42 26 26 eller kundeservice@joyrun.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Læs mere her

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

 

JOYRUN.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Standardfortrydelsesformular ved fortrydelse/returnering

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Til:

 

JOYRUN.dk

Frederiksborggade 22

1360 København K

kundeservice@JOYRUN.dk

 

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

 

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

 

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

 

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

 

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

- Dato

 

(*) Det ikke relevante udstreges

 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

 

Der gælder de samme salgsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende modifikationer.

 

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende

Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode

JOYRUN.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt

Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen

Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned